Monster gaat Europa aan het werk houden!

Vanwege de economische crisis worden carrierebeurzen afgelast of in afgeslankte vorm toch doorgezet. De meeste organisatoren van dergelijke beurzen hebben namelijk in dit klimaat moeite met het vinden van standhouders. Waarom zou je ook als bedrijf veel geld aan een stand en standruimte uitgeven als er een vacaturestop is binnen je bedrijf?

Maar Monster(board) denkt daar heel anders over en kondigde aan het komend jaar carrierebeurzen in Europa te gaan houden. En Monster zou Monster niet zijn als dat niet gepaard ging met ronkende marketing-praat: de Keep Europe Working Tour. Monster gaat Europa aan het werk houden.

De Tour start in Frankrijk en Nederland en zal bij ons vanaf 17 juni vier steden aandoen. Interessant is wel dat in de Amerikaanse versie de klanten van Monster gratis op zo’n beurs konden staan. Of dat hier ook gaat gelden vermeldt het bericht niet.

Zouden ze bij Memory, organisator van de Nationale Carrierebeurs, al zenuwachtig worden?

Bekijk hieronder een filmpje van de ‘Keep America Working Tour’:

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: