Leer jezelf beter kennen in het VKbanen testcentrum

vkbanen_testJe moet jezelf updaten, zegt VKbanen. En niet eenmalig, nee, continu. Je leeft tenslotte in een competitieve wereld en dan moet je steeds het beste van jezelf laten zien. Zorg er dus voor dat je relevant blijft en aantrekkelijk. Zo trapt VKbanen zijn nieuwe samenwerking met MeursHRM af vandaag. Ze noemen dit het VKbanen portfolio (huh?).

Heeft dit meerwaarde? Updaten jullie jezelf graag? Ik hoor het graag en zal mezelf ook eens gaan updaten. Ik zie alleen dat de 3 testen in het portfolio al een uur van mijn tijd gaan kosten. Zo graag wil ik mezelf nu ook weer niet updaten. Wat is dat eigenlijk, jezelf updaten?

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: