Welke vacaturesite heeft het grootste bereik?

Welke vacaturesite heeft het grootste bereik? Daar is veel om te doen en wordt ook hier veel over geschreven. Een aantal partijen in de markt komt periodiek met cijfers naar buiten; STIR, Comscore, een aantal blogs en ook Multiscope. Wat opvalt is dat elke ranglijst weer anders is, maar dat Monsterboard.nl toch altijd wel bovenaan staat. Tot nu. Want wat blijkt uit de Multicope Visiscan over december 2008? NationaleVacaturebank.nl heeft het grootste bereik. Gevolgd door de twee niche-sites intermediair.nl en volkskrantbanen.nl (inmiddels omgekat tot vkbanen.nl). Pas op plaats 4 volgt het monster. Is dat niet opvallend?

visiscan_dec2008

Advertentie

Tags: , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: