Sociale netwerken beginnen te kraken

socntwk.jpgGebruikers worden ‘sociale netwerken-moe’, zo lijkt het. Het medio november gestarte Volkskrant Banen netwerk heeft in 3 maanden ruim 700 leden opgebouwd, waarvan een groot deel ofwel PCM-medewerker is ofwel betokken is geweest bij de bouw van de site. Dat lijkt me geen succes en de vraag is wanneer hier de stekker uitgetrokken wordt?

En nu beginnen ook de eerste barsten in Facebook en Myspace te ontstaan. Bij Facebook wordt het mogelijk om met een druk op de knop alle openstaande uitnodigingen te negeren. Bij MySpace gaat het nog een stukje verder. Daar was het vorige week woensdag namelijk Internationale Delete Je MySpace Account dag.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: