Monsterboard.nl lanceert nieuwe site

Neerlands best bezochte en meest bekende vacaturesite Monsterboard.nl heeft een nieuwe site gelanceerd. Het ziet er stukken beter en strakker uit dan de oude site en vooral in de presentatie van zoekresultaten is veel verbeterd. Ook is Google Maps geintegreerd. Handig.

Opmerkelijk is wel dat de Nederlandse site eigenlijk gewoon een kopie is van de Engelse en Amerikaanse versie. Het gebruikte beeldmateriaal is dan ook zeer on-Hollands. Is dit het gevolg van de wereldwijde reorganisatie van Monster? Het lijkt er wel op. Of we daar blij mee moeten zijn? Mhwoah, ik weet het niet.

Raar is wel de actiepagina ‘Je nieuwe leven wacht op jou‘. Dit is een ordinaire (maar wel flashy) ingang naar de vacaturebank. En waar is het monstertje gebleven? Is die ook wegbezuinigd? Nou, nog niet helemaal. Maak maar eens een tikfout in de url en verbaas je waar je dan uitkomt: www.monsterbaord.nl. Knullig dat die verkeers ingetikte domeinnaam niet gewoon geredirect wordt naar het hoofddomein.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: