Planet music stream is kansloos

coupon-logo.pngAls planet-abonnee (ik stam zelfs nog uit de World Acces-tijd!) krijg je toegang tot Planet Music Stream. Dat wordt binnenkort Planet Music, vraag me niet waarom. Als introductie-actie krijgen abonnees nu drie maanden gratis toegang. Althans, als je Internet Explorer gebruikt. Firefox-gebruikers krijgen toegang tot deze mooie pagina. De uitleg is ook compleet kansloos. Nergens staat aangegeven dat het niet werkt onder Firefox. Er staat wel dat het alleen werkt onder Windows. Dat gebruik ik.

Reactie van Planet Music:

“Helaas zijn wij afhankelijk van de meningen van de platenmaatschappijen SonyBMG, Universal, EMI en Warner die ons verplichten om al de muziek die gestreamed wordt te voorzien van DRM 10. Hierdoor is het helaas niet mogelijk om ondersteuning te bieden voor alle browsers en alle operating systemen.”

Maar dat staat er op de uitleg-pagina voor Firefox-gebruikers helemaal niet bij. Terwijl deze informatie wel relevant en verhelderend zou zijn. Hiermee zetten de platenmaatschappijen en Planet.nl/KPN zich voor schut wat mij betreft. En zijn ze mij als klant voor de dienst kwijt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: