Schrijven over H&M

logo H&MHet schijnt dat schrijven over kledingwinkel H&M (Hennes & Mauritz) veel traffic oplevert. Artikelen over H&M scoren namelijk heel goed in zoekmachines. Want wat de bijbel is voor christenen en de koran voor moslims, is de H&M voor shoppende jonge meiden en vrouwen van middelbare leeftijd. Je krijgt er namelijk veel voor weinig en dat is fijn, als je van shoppen houdt.

Zelf kom ik eigenlijk nooit in de H&M. Ik heb er weleens een shirt (overhemd noemen mensen van buiten de stad dat) gekocht. De kwaliteit daarvan was abominabel. Geen H&M meer voor mij. Althans, niet de fysieke winkel. Als het traffic naar mijn site oplevert dan spendeer ik er graag een stukje aan en laat de regels voor schrijven voor zoekmachines erop los. Eens kijken wat het gaat doen, kwa traffic?

Shoppers die hier verkeerd zijn terecht gekomen klikken als de wiedeweerga door naar de online shop.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: