Nieuwe beta-features in Google Analytics

Elke ochtend even inloggen bij Google Analytics om de stats van de vorige dag te raadplegen.Analytics screendumpje Regelmatig verrast Google je dan met nieuwe features in hun zeer goede statistiekentool. Zo ook deze ochtend. Op basis van het nieuwe script dat je voor optimaal gebruik hiervoor moet implementeren (da’s dus wel even irritant, kun je alles weer gaan vervangen) krijg je veel meer vergelijk-mogelijkheden dan voorheen, wordt het tracken van campagne-url’s heel eenvoudig en kun je ook mooi grafiekjes combineren. Fijn.

Meer uitleg inmiddels op de Google Analytics Blog.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: