† De Lijst 1999-2008…

Het zal er al een poosje aan te komen. Maar vandaag heeft Eric het namens ons allemaal officieel naar buiten gebracht. DeLijst.net stopt ermee. Joris startte ermee toen hij nog studentje was aan de Haagse Hogeschool en bouwde het in no-time uit tot een gerespecteerde webvakkers-stek. Van Google had nog niemand gehoord en Hyves bestond nog helemaal niet. Hiermee komt ook een eind aan een van de langst lopende weblogs van Nederland, de Global Transistor.

Mijn persoonlijke hoogtepunten uit 9 jaar De Lijst? De min of meer onregelmatig verschijnende mening van I-kloon, de CTRL-C CTRL-V Awards, de etentjes met de redactie (2x in 9 jaar) maar bovenal de enthousiaste webvakkers met wie ik heb samengewerkt. Jongens bedankt!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: